Pored cistog etil alkohola koje se dobija preradom malase kao nus proizvoda u proizvodnji šecera proizvodima i kvalitetan žitni alkohol koji služi kao najbolja sirovina za proizvodnju alkoholnih pica kao i tehnicki alkohol.
   
Potpuno prirodno sirce, proizvedeno iz alkohola sa koncentracijom kiseline racunato kao sircetne od 9%.Dobitnik je mnogobrojnih zlatnih medalja na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu.
     
   
Poznato je da jabukovo sirce sadrži spektar materija kojem uvaženi strucnjaci pripisuju cudotvornu moc i smatraju da ono treba da postane deo svakodnevne ishrane.
AD“PANON“ proizvodi jabukovo sirce od jabuka, cedenjem jabukovog soka kao prirodne sirovine sa koncentracijom kiseline racunato kao sircetne od 4% i njegov kvalitet potvrduju brojne zlatne medalje za kvalitet na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu kao i brojni potrošaci.
Kako je poznato da jabukovo sirce sadrži najveci deo hranljivih sastojaka jabuke, izuzev vocnog šecera, koji u toku fermentacije prelazi u sircetnu kiselinu, ne cudi njegova primena u najrazlicitije svrhe, od zacina preko leka pa do sastojka prisutnom u odgoju stoke.

   
Proizvedeno od najkvalitetnijih vina od grožda sa sadržajem 6% kiseline racunato kao sircetne, potpuno prirodno, nalazi se na paleti naših proizvoda nagradenih za svoj kvalitet brojnim medaljama.
   
Proizvedena od kvaletetnog žitnog alkohola koji služi kao sirovina za proizvodnju alkoholnih pica.Dobijena od rafinisanog alkohola po posebnom postupku.U ponudi su Limun vodka, Classic Red i Classic Blue vodka.
   
Proizvodi se od cistog prirodnog žitnog alkohola.Rec je o gorkom aromatizovanom likeru sa koncentracijom alkohola od 28% i lekovitim svojstvima, a kvalitet koji poseduje je rezultat stalnog usavršavanja procesa proizvodnje.Prepoznatljiv je po svojoj gorkoj aromi i boji i dobitnik je Velike srebrne medalje za kvalitet na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu.
 

 

 
© Copyright PANON A.D. Crvenka 2007.
Optimizovano za Internet Explorer 1024x768
design by: www.crvenka.net